Video nadzor

Video nadzor je jedan od najboljih načina da sprečite i odvratite kriminalce od pokušaja krađe.

Ključ dobre instalacije video nadzora je dobro isplaniran sistem. Naši stručnjaci za projektovanje i postavljanje video nadzora analiziraće i predložiti optimizovani sistem za Vašu kuću ili firmu. 
 
Ozna ugradjuje najnovije DVR uredjaje, video kamere, IP kamere i svu ostalu opremu za video nadzor. Nama je važno da vam obezbedimo najnoviju tehnologije po pristupačnim cenama.
 
U našoj ponudi imamo:

DVD uredjaje
svih svetskih proizvodjača

4 kanalni, H.264 kompresija; 4 video ulaza;
8 kanalni, H.264 kompresija; 8 video ulaza;
16 kanalni, H.264 kompresija; 16 video ulaza;

Dome kamera za video nadzor

Dome kamere za video nadzor sluze za unutrasnju montazu, nalaze se u plasticnim kucistima mogu imati fiksnu ili varifokalnu optiku od 2.5 do 12 mm.

CCD kamere za nočno snimanje

IR kamera sa 42 IR diode dometa do ~ 30 m, 1/3"SONY SUPER HUD CCD; 700 TV linija, osetljivost od 0.3Lux / F2.0, vodootporna IP67, fiksni objektiv 4.2 mm 12Vdc, 340 mA, u kompletu sa metalnim nosacem

Anti vandal kamere

Anti vandal kamere za video nadzor su izradjene od veoma izdrzljivih materijala (Metala i armiranog stakla) sto sprecava ostecenja, sabotazu i cupanje. Mogu biti sa IR diodama ili bez, koriste se za vioko rizicna nezasticena mesta koja su na dohvat ruke. 

Skrivene mini kamere

Dolaze u raznim oblicama i velicinama, sa zvukom ili bez. Skrivene mogu izgledati kao alarmni senzor, pozarni senzor, olovka, dugme, diktafon… Mini kamere poseduju pinhole ( Igla) objektiv tako da ih je moguce sakriti na razne nacine jer sve sto se na kraju vidi je rupa preseka 1 mm kroz koju ona u stvari gleda.

 

This theme is sponsored by WarriorView along with AppleIpad, HealthyLifestyle and Rubber Stamps