Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena

Ključ u bravi vašeg automobila, sigurnosni kod na vašem telefonu, čuvar ispred noćnog kluba, sve su to primitivni vidovi kontrole pristupa.

Nove tehnologije donose nova rešenja i na ovom polju, tako da sada ne morate da zapošljavate dodatne radnike radi kontrole vremena zaposlenih ili kontrole pristupa određenim delovima vaše kompanije.

Postoji hardversko-softversko rešenje koja rešavaju sve vaše probleme po pitanju autorizacije i pruža vam bolji uvid u ono što se dešava u vašoj firmi.

Ozna d.o.o. u prilici je da na Vašem poslovnom ogjektu postavi evidenciju radnog vremena zaposlenih, kao i kontrolu pristupa odredjenim lokacijama u okviru Vaše firme.

Princip funkcionisana se zasniva na haradversko softverskom rešenju. Prilikom ulaska u firmu korisnik se identifikuje putem beskontaktne kartice, otiskom prsta ili beskontaktnim priveskom. Tom prilikom proverava se da li osoba koja se identifikuje ima prava ulaska u zaštićenu zonu kao i nivo ulaza u pojedine delove objekta. Takodje bezbednosna kamera fotografiše osobu koja se identifikovala i pohranjuje u bazu podataka. Na osnovu ovih podataka moguće je i izvršiti obračun ličnog dohodtka zaposlenih.

Sa ovim sistemom u mogućnosti smo da vršimo:

  • Individualnu kontrolu pristupa vremena sa datumom i vremenom
  • Daljinski otvaramo i zatvaranje objekta od strane menadžera i daljinska kontrola u realnom vremenu.
  • Mogućnost štampanja izveštaja o pristupu po datumu, po jedinici po grupama i po ulaznim vratima
  • Štampanje fotografija ulaska za svaki pristup
  • I još mnogo toga.

Naši projektanti po Vašem zahtevu izaćiće na teren i predložiti Vam najbolje rešenje za Vaše preduzeće.

This theme is sponsored by WarriorView along with AppleIpad, HealthyLifestyle and Rubber Stamps